ΜΑΡΜΑΡΑ Νέστου - Nestos

Τα μάρμαρα Νέστου ανήκουν στην κατηγορία των ασβεστιτικών μαρμάρων. Λόγω της ποιότητας τους έχουν ευρεία εφαρμογή στο κατασκευαστικό χώρο. Τα μάρμαρα Νέστου είναι πολύ γνωστά στη διεθνή αγορά και κυρίως στις αραβικές χώρες, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο μέρος της ποικιλίας Νέστου εξάγεται κυρίως σαν κατεργασμένα τελικά προϊόντα μέσω του λιμανιού της Καβάλας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Τα μάρμαρα Νέστου είναι πασίγνωστα ειδικότερα για τη λευκότητα τους και την αντοχή τους. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει το μάρμαρο Νέστου είναι ακόμη η διαύγεια και η διαφάνεια του και δικαιολογημένα το καθιστά μοναδικό στον κόσμο!

Στις μέρες μας η εξόρυξη του συγκεκριμένου μαρμάρου γνωρίζει τρομερή άνθηση και εξάγετε σε μεγάλες ποσότητες και από άποψη ποσότητας αλλά και τεμαχίων.

Τιμές και Χαρακτηριστικά: Mάρμαρα Νέστου

Κατηγορία: Μάρμαρα Λευκά

Τιμή: €15,99 / Ανά Τεμάχιο

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο - Περιλαμβάνει ΦΠΑ

Μήκος: 40cm – Πλάτος: 40cm

Πάχος: 2cm – Κιλά: 8,80 περίπου

Ποσότητα: 1 τεμ = 0,16 τεραγ. πόντοι

Προέλευση: Ελλάδα – Κατάσταση: Αγυάλιστο

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496 και κάποιος αντιπρόσωπος μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Μάρμαρα Νικολάκη - Όριο μας η φαντασία σας

(124 ψήφοι, βαθμολογία: 4,90 από 5,00). Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.