ΜΑΡΜΑΡΑ Κρεμα Μαρφιλ - Crema Marfil

Η εξόρυξη του μαρμάρου Crema Marfil γίνεται στο Pinoso-Alicante της Ισπανίας. Θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα λατομεία στο κόσμο.

Υπάρχουν επί του παρόντος πολλές δύο πολύ σημαντικές και γνωστές μορφές του Crema Marfil που διατίθενται στην αγορά κατά την εξαγωγή και αυτές είναι οι εξής:

  • Crema Marfil Extra: αυτό είναι ένα ελαφρύ μπεζ-κιτρινωπό μάρμαρο, με ομοιόμορφο φόντο. Παρουσιάζει κάποια περιστασιακή ακανόνιστη φλέβα και πολύ λίγα σημάδια των απολιθωμάτων. Αυτό είναι ένα υψηλής ποιότητας Crema Marfil με μεγάλη ικανότητα προσφοράς αλλά και υψηλής τιμής.
  • Crema Marfil Normal: αυτό είναι ένα ελαφρύ μπεζ-κιτρινωπό μάρμαρο, με ομοιόμορφο φόντο. Παρουσιάζει όμως αρκετές ακανόνιστες φλέβες, κάποια ασβεστίτη και μπορεί να παρουσιάζουν έντονα σημάδια των απολιθωμάτων. Αυτός είναι ο εμπορικός τύπος του Crema Marfil, με μεγάλη προσφορά αλλά πιο ανταγωνιστική τιμή.

Οι διακυμάνσεις στην τιμή του Crema Marfil εξαρτώνται κυρίως από την τονικότητα του φωτός σε μπεζ χρώμα που μπορεί να είναι ελαφρύτερο ή πιο σκούρο.

Έχει ιδιαίτερο χαμηλό συντελεστή απορρόφησης νερού και λόγω του γήινου χρώματος χαίρει εκτίμησης από διακοσμητές και αρχιτέκτονες. Έχει ευρεία εφαρμογή σε πολλές οικοδομικές δραστηριότητες όπως επενδύσεις μπάνιων, τζακιών, δαπέδων και τοίχων.

Τιμές και Χαρακτηριστικά: Mάρμαρα Crema Marfil

Κατηγορία: Μάρμαρα Μπεζ

Τιμή: €29,76 / Ανά Τεμάχιο

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο - Περιλαμβάνει ΦΠΑ

Μήκος: 40cm – Πλάτος: 40cm

Πάχος: 2cm – Κιλά: 8,80 περίπου

Ποσότητα: 1 τεμ = 0,16 τεραγ. πόντοι

Προέλευση: Ισπανία – Κατάσταση: Αγυάλιστο

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210-68.27.496 και κάποιος αντιπρόσωπος μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Αξιολόγηση: 4,88/5,00

Ψήφοι: 35

Μάρμαρα Νικολάκη - Όριο μας η φαντασία σας