ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Σχετικά με εμας

ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 001

Η εταιρεία Μαρμαρα Νικολάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φυσικών και τεχνικών πετρωματων στην Ελλάδα. Μέσα απο τα χρόνια, η εταιρεία καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κατασκευή και εφαρμογή φυσικών και τενικών προιόντων.

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, έχουμε μετατρέψει σε επιστήμη κάθε κατασκευή και τοποθέτηση φυσικού και τεχνικού πετρώματος.

Με το συνδυασμό μιας εξορθολογισμένης διαδικασίας παραγωγής με ψηφιακό Laser και με ένα απαράμιλλο απόθεμα από φυσική και χαλαζιακή πέτρα, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μαρμάρου φυσικού γρανίτη και χαλαζία στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται πάντα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ποιότητα γι’ αυτό και διαθέτουμε πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας:

ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 003

Είμαστε μια εταιρεία με μοναδικότητα και υπευθυνότητα στο χώρο και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Μερικά από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:

Φιλοσοφία και Όραμα

Όραμά μας είναι:

ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 002

Να είμαστε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του μαρμάρου– βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας.

Οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα προιόντα μας προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη, πιο όμορφη. Να προτιμούν την Εταιρεία Μάρμαρα ΝΙΚΟΛΑΚΗ επειδή η εμπειρία τους από τη χρήση των προιόντων & υπηρεσιών της θα είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούν να βρουν.

Η καινοτομία και η αξιοπιστία να διέπουν την κάθε μας δραστηριότητα. Οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκονται, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία και εύρος υπηρεσιών στην αγορά.

Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι παρά μόνο όταν όλοι οι χρήστες των προιόντων και υπηρεσιών μας θα θεωρούν τις υπηρεσίες μας ως τις πιο πολύτιμες και χρήσιμες που υπάρχουν στη διάθεσή τους. Αυτό το πάθος μας για τη δημιουργία της καλύτερης ποιότητας βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, την πεποίθησή μας ότι όλα είναι δυνατά.

Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες και τα προιόντα μας μπορούν να «κάνουν πραγματική διαφορά» στη ζωή των πελατών μας, παρέχοντας μάρμαρα και υλικά απαράμιλλης και υψηλής αισθητικής.

Παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στον κλάδο του μαρμάρουκαι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι του κλάδου όσον αφορά στην προώθηση αυτής της εξέλιξης.

Μέσω της ηγετικής θέσης, του μεγέθους, της σφαίρας δραστηριοτήτων και των συνεργασιών μας, θέλουμε να εξαπλώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο.

Καθώς οι ανάγκες των πελατών διευρύνονται, βρισκόμαστε στη μοναδική θέση να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτές. Το μέγεθός μας, μάς επιτρέπει να δημιουργούμε τις ελκυστικότερες υπηρεσίες και προϊόντα και να αναπτύσσουμε ένα εξαιρετικό εύρος συνεργασιών, οι οποίες μας βοηθούν ώστε να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις παροχές μας στους πελάτες μας.

§ Θα διασφαλίσουμε πως ό,τι και να θέλουν να μάθουν οι πελάτες μας, με όποιον και να θέλουν να επικοινωνήσουν, όπου και να βρίσκονται, οι ανάγκες τους θα καλύπτονται ακριβώς τη στιγμή που θα έρχονται στο δίκτυό μας.

Προιόντα και Υπηρεσίες

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα απο ποικιλία φυσικών και τεχνικών προιόντων όπως:

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε με βάση τα άνωθι υλικά:

και γενικά ότι μπορεί να γίνει απο μάρμαρο.

Εμπορευόμαστε και τοποθετούμε

Εταιρική Υπευθυνότητα

Γνωρίζοντας ότι η επιχειρηματική μας δραστηριότητα επηρεάζει τους ανθρώπους και την κοινωνία σε πολλά επίπεδα -οικονομικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά- εντάσσουμε την καθημερινή μας δραστηριότητα σε μια πολύπλευρη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας που απευθύνεται τόσο στους ανθρώπους μας όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.

Μέριμνά μας είναι η Εταιρική Υπευθυνότητα να αντανακλάται τόσο στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το θεσμικό, φυσικό και πολιτισμικό μας περιβάλλον, όσο και στον τρόπο με τον οποίο θέτουμε τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς μας στόχους.

Η στρατηγική της Εταιρικής μας Υπευθυνότητας έχει ως πρωταρχικό στόχο να συνδέσει τις λειτουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας με τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε υιοθετήσει και τηρούμε πιστά

’Ειμαστε απο τις λίγες εταιρειες του κλάδου, που εχουμε εγκεκριμένη μελέτη περιβαλλοντολογικής άδειας από το αρμόδιο υπουργείο γιατί αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μας.

ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 004

Πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας:

Να καθοδηγούμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να κατανοούν και συνεχώς να κάνουν την ποιότητα πράξη.

Η Πολιτική Ποιότητας ανασκοπείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ως προς τη συνεχιζόμενη καταλληλότητά της, τροποποιείται όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και ταυτόχρονα κοινοποιείται στο προσωπικό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία έχετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-68.19.270 και κάποιος αρμόδιος εκπρόσωπος θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Είπαν για εμάς

Πιστεύουμε στις ανοιχτές διαδικασίες και την συνεχή βελτίωση. Για το λόγο αυτό έχουμε και διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει πελάτες για εμάς.

Δείτε τι έχουν πει για εμάς